Abek Bt

Weboldalak kivitelezése

Cégünk vállal weboldalak tervezését, kivitelezését egészen az Interneten való tényleges megjelenésig és karbantartásáig. Grafikusaink és web programozóink egyetemi tanulmányaik során elsajátított tudásán túl a hosszú évek rutinja és tapasztalata a garancia az Ön weboldalának profi kivitelezésére.

Tekintse meg ajánlatunkat:

 1. Bemutatkozó oldal - Szöveges : 12.000 Ft + Áfa
  Az oldalon szöveges rész, igény szerint fotók ill. cégembléma elhelyezhető, az oldalon belül linkelési lehetőséggel. Az ár grafikai kivitelezést nem tartalmaz. Ezt a típusú megoldást választják ügyfeleink abban az esetben ha kevés információt kívánnak megjelentetni, ill. ideiglenesen üzemelő oldalt szeretnének létrehozni.
  Pl.: hírdetésekben megadott internetes oldal, melyen a hírdetésben szereplő információt bővebben, képekkel lehet prezentálni.

 2. Bemutatkozó oldal - Grafikus : 25.000 Ft + Áfa
  Az oldal egyedi grafikai kivitelezéssel, dizájnnal készül. Az oldalon szöveges rész, igény esetén kép, cégembléma elhelyezhető, az oldalon belül linkelési lehetőségekkel. Kisvállalkozások bemutatkozó oldalának illetve személyes honlapnak javasoljuk. Kisebb az információ mennyiség, a hangsúly a bemutatkozó jellegen van. Egyedi internetes névjegy.

 3. Honlap - Normál : 50.000 Ft + Áfa
  A honlap egyedi grafikai kivitelezéssel, dizájnnal készül. Egy fő oldalt és belőle nyíló aloldalakat tartalmaz (max. 5 db). Az ár magában foglalja a menürendszer elkészítését, különböző technikai és grafikai megoldásokkal. Az oldalakon szöveges rész, igény esetén kép, illetve cégembléma is elhelyezhető. Sokrétübb ill. nagyobb mennyiségű informácó átadása esetén javasoljuk. A bemutatkozáson túl árlistát, termékbemutatót, céginformációt, szolgáltatás leírást, vagy egyéb más információkat is elérhetővé tesz. Általános üzleti megjelenésre ajánljuk.

 4. Honlap - Plusz : 75.000 + Áfa
  A honlap egyedi grafikai kivitelezéssel, dizájnnal készül. Egy fo oldalt és belőle nyíló aloldalakat tartalmaz (max. 10 db). Az ár magában foglalja a menürendszer elkészítését, különböző technikai és grafikai megoldásokkal. Az oldalakon szöveges rész, igény esetén kép, illetve cégembléma is elhelyezhető. Igény esetén személyes grafikus nyitó oldal elkészítése (akár cégembléma, fotók felhasználásával). Dinamikus megoldások: pl. urlapküldés, fórum, szavazás. Sokrétűbb ill. nagyobb mennyiségű informácó átadása esetén javasoljuk. Árlistát, termékbemutatót, céginformációt, szolgáltatás leírást, vagy egyéb más információkat is elérhetové tesz. Interaktív elemekkel: pl. megrendelések küldése honlapról, apróhirdetések feladása, interaktív szavazások lebonyolítása, helyfoglalás stb.

 5. Honlap - Extra : 120.000 + Áfa
  A honlap egyedi grafikai kivitelezéssel, dizájnnal készül. Egy fő oldalt és belole nyíló aloldalakat tartalmaz (max. 20 db). Az ár magában foglalja a menürendszer elkészítését, különbözo technikai és grafikai megoldásokkal. Az oldalakon szöveges rész, igény esetén kép, illetve cégembléma is elhelyezheto. Igény esetén személyes grafikus vagy flash animációt tartalmazó nyitó oldal elkészítése (akár cégembléma, fotók felhasználásával). Dinamikus megoldások: pl. űrlapküldés, fórum, szavazás. Sokrétübb ill. nagyobb mennyiségű informácó átadása esetén javasoljuk. Árlistát, termékbemutatót, céginformációt, szolgáltatás leírást, vagy egyéb más információkat is elérhetové tesz. Interaktív elemekkel: pl. megrendelések küldése honlapról, apróhirdetések feladása, interaktív szavazások lebonyolítása, helyfoglalás stb. Grafikai kivitelezésében a Flash technológiát is használja (látványos animációs elemekkel).

Legutolsó referenciáink közül pár darab:

 1. ABC-Irodaszer
  http://www.abc-irodaszer.hu
  Az oldal elkészítésének legfobb célja a cég profiljának a cég arculatához leginkább megfelelő design kialakítása.
  Időközben elkészült a Webboltjuk is természetes az abek bt fejlesztése révén.
 2. Jelképek világa
  http://www.mag-art.hu
  Egy ősi magyar motívumok hímzésével foglalkozó honlap. A motívumokat jellemzően ruhára hímzik, így azok különleges színvilágot kapnak. A honlap is ennek tükrében lett kialakítva, színes, mozgó, de mégis visszafogott.
 3. Kohut és fia
  http://www.kohutesfia.hu
  Egy tűzoltókészülékekkel, javítással, és töltéssel foglalkozó cég. A honlapjukon is ennek megfelelően dominál a kék és a piros szín, de csak visszafogottan, és elegánsan.
 4. Csáki István honlapja
  http://tiis.uw.hu
  Ez egy személyes honlap.

 

Áraink és összeállításaink irányadóak, személyes igények és megbeszélés alapján módosulhatnak.