Abek Bt

Oktatás

Az elmúlt évektől kezdve a felkészítéseken kívül cégünk oktatásokat is tart. A Budapesti Műszaki Főiskola végzős hallgatói számára lehetőség nyílt, hogy egyik vezető autitorunktól hallgathassanak heti egy alkalommal szemináriumot. A hallgatók számára természetesen gyakorlatot is jelentett az alkalom, hiszen önálló döntéseket kellet hozniuk a ’saját’ cégükkel kapcsolatban.

A félév során elképzeltek egy a szakterületükhöz szorosan kapcsolódó gyárat, és annak a rendszerét alakították ki. Mivel cégünk képviselője rendkívül jó szakember, valamit nagy tapasztalattal rendelkezik, így mindig tudta, hogy az adott lépés amit a hallgatók gondolnak milyen hatással lesz a gyárra. A hallgatók ötlet gazdagok voltak és ezzel tették interaktívvá az órát.

Később belső auditori oktatásokra is alkalom és lehetőség nyílt. A munkatársaink az ország számos helyén tartottak oktatás, így segítve a rendszerek elveinek elsajátítását, a résztvevők lakóhelyének lehetőség szerinti közelében. A tanfolyamoknak igyekszünk jól megközelíthető, és szép helyet keresni. A tanfolyam részvevők számára tartalmas, hiszen megértik a szabvány lényegét és fontosságát. Így a cégek számára is világossá válik akár a saját rendszerük szükségessége, és lényege. A tanfolyamon résztvevők annak lezárulásakor vizsgát tesznek, melyet még ott értékelünk.