Abek Bt

Veszélyelemzés - HACCP

A HACCP kötelező

Az élelmiszerek előállításával és forgalmazásával foglalkozó cégek részére 2001 januártól kötelező a HACCP rendszerek kialakítása.

A HACCP jelentése

A HACCP az angol Hazard Analysis Critical Control Points szavakból készült mozaikszó. Magyarul: Veszélyelemzés, kritikus szabályozási pontok.

Az élelmiszer fogyasztók, vagyis mindannyiunk védelmében minden élelmiszerrel foglalkozó cégnek:

Ha higiénikus körülmények között gyártott, forgalmazott, előkészített és felszolgált ételt akar, akkor győződjön meg arról, hogy kedvenc étterme, péke és büféje rendelkezik-e használható HACCP rendszerrel.
  

HACCP - Referenciáink:

Cégnév
Helység
Év
Mennyiség
Vízművek Étterem Budapest 2002
1500 adag/nap
Family Frost Kft Magyarország folyamatban 14 hűtő ház
TUUREX Kft (Szakközépiskola konyhája) Budapest 2003
200 adag/nap
Pogonyi Cukrászda Isaszeg 2002

Racsics Cukrászda Budapest 2002

Évike Süti Cukrászda Budapest 2002

Anita Cukrászda Tóalmás 2003

Tünde Büfé Fót 2003

Volán RT Andor u. Üzemi Étkezde Budapest 2004

Volán RT Árpád híd Üzemi Étkezde Budapest 2004

Volánbusz Üzemi Étkezde Budapest 2004

Bio Patika Gyógybolt Budapest 2004

Árkdia Kávézó Budapest 2004

Gold Delikát Budapest 2004

Ivóka Söröző Érd 2004
Melegkonyhás Büfé Budapest 2004


Minden cégnél az ÁNTSZ felülvizsgálatok eltérés nélkül 2003 évben megtörténtek.