Abek Bt

Felkészítés és Pályázat írás

Felkészítés

Cégünk fő tevékenysége más cégek felkészítése az akkreditációra. A szakembereink a cégek számára megoldást nyújtanak abban, hogy megértsék a rendszer kialakításának főbb irányelveit. Természetesen segítséget nyújt a folyamatok és a dokumentáció kialakításával kapcsolatban, valamint a Kézikönyv megírásában is segédkeznek. Munkatársaink a cég minőségért felelős vezetőivel együtt dolgoznak. Ha szükséges tanácsadóként később is együtt működnek.

A cégek számára elsődlegesen az irányelvek megértése, és elfogadása a fontos. Nem csak a felső és közép szinten, hanem minden egyes dolgozónak a maga szintjén. Ha a cég számára szükséges, bármilyen szinten tartunk oktatást, hiszen a minőségtudat rendkívüli fontosságú a rendszerek működésében. Ezek a rendszerek a pályázatok szempontjából is fontos, de persze a cég számára egyéb előnyökkel is jár.

Pályázat írás

Cégünk munkatársainak sokoldalúságát az is bizonyítja, hogy pályázat írásával is foglalkozunk. Az elmúlt évben számos pályázat, melyet a céggel szorosan együtt működve, a munkatársunk szerkesztett megverve versenytársait, elnyerte a pályázati kiírásban szereplő lehetőségeket. Legtöbbjük EU által kiírt, vagy íratott pályázat volt, ami arra enged következtetni, hogy a jól megválasztott pályázatíró sokat segíthet a cégek számára a kitűzött cél elérésében. A pályázatok között szerepelt olyan is, amely a MIR rendszer bevezetését igyekezett elősegíteni.